Små lyskæder

2 varer

Skab hygge med små lyskæder

Med små lyskæder kan du sætte fokus på hyggen i et rum i huset såvel som uden for, når mørket falder på i vinterhalvåret. Vi har forskellige små lyskæder i forskelligt lys, så du kan vælge den, der passer bedst til din egen stil og præferencer. Så hvad enten du mangler et julelys til juletræet, lidt fint dekoration henover sengen eller et udendørs lys, så har vi noget for dig.

Fordelene ved en lyskæde

Der er mange fordele ved at købe en lyskæde. Ud over at de har et væld af forskellige funktioner, så fungerer de også som hyggespredere i eller uden for ethvert hjem. Hvad enten man blot har brug for en mere dæmpet belysning i stuen eller soveværelset om aftenen, eller man gerne vil have lidt ekstra lys uden for, når man vender hjem i vintermørket, så er lyskæden perfekt. Vi har derfor samlet en lille liste over fordelene ved en lille lyskæde, der normalt ikke er meget mere end 5 meter:

  • skaber en hyggelig stemning udenfor såvel som indenfor
  • kan fungere som en flot dekoration på et træ eller på væggen
  • giver en mere dæmpet belysning til om aftenen
  • kan oplyse nogle af de mørkere dele af huset.

En lyskæde med flere funktioner

En oplagt fordel ved dette lys er, at det kan tjene mange forskellige funktioner – uanset sæson. Selv om det selvfølgelig oftest er i vinteren, at man nyder at hænge kæden op i juletræet eller endda på et smukt træ eller busk i forhaven, så kan denne kæde sprede hygge hele året rundt. Blandt andet er der mange, der gør brug af en lyskæde i soveværelset. Her fungerer den til som en dæmpet belysning, hvis man bare lige skal op om natten, helst uden at vække sin partner. Selvfølgelig fungerer den også godt, når man bare gerne vil kravle ned under dynen på en regnvejrsdag og læse en god bog eller se en god film.

Dæmpet eller klart lys?

Selv om det ikke er et forfærdeligt skarpt lys, de små lyskæder skinner med, så kan man stadig vælge i mellem forskellige farvemætninger af lyset. Går man for eksempel efter en mere hyggelig og rolig stemning til juletræet eller ind til stuen, kan man vælge et lys med en blød og gylden farve. Den skaber hygge og varme, når man sidder inden for, mens mørket nærmer sig udenfor. Er man i stedet til et mere moderne lys, der for eksempel kan give lidt lys uden for, så kan man også vælge et klart og mere ”hvidt” lys. Dette lys er det skarpeste, og det fungerer godt i natten og om aftenen, når der bliver mørkt uden for i vinterhalvåret. Vi har forskellige variationer i farverne af lyset, så tag gerne et kig, og find den af de små lyskæder, der passer bedst til dit behov og stil, hvad enten du er til den mere afdæmpede eller klare lys – eller noget helt tredje…