Stikdåser

Stikdåser

90 varer

Stikdåser

Vi har mange forskellige slags stikdåser at vælge imellem, der kan opfylde næsten alle behov. Skal du kun bruge nogle ekstra stik til f.eks. en telefon oplader, og har du ikke mere end én stikdåse i soveværelset / kontoret / stuen, så kan du få en stikdåse med 3 udtag til lige at sætte i stikket.

Skal du bruge forlængerledninger med flere udtag, så kan du få et væld af forskellige stikdåser med forskelligt antal udtag og forskellig længde ledning, så den kan nå derhen hvor du har mest brug for den. I størrelse ligger de lige fra 3 til 10 udtag, og nogle af dem har afbryder på selve stikdåsen.

Forskellige typer stikdåser til forskellig brug

Du kan få slim stikdåser, der er meget smalle og kan hænges op på væggen, eller en desktop strømskinne med 4 udtag og 4 usb stik samt afbryder, som kan sidde på skrivebordet så du ikke har ledninger liggende på gulvet, og så har du samtidig plads til at oplade f.eks. din telefon via usb stik.

Du kan få stikdåser med flere forskellige typer udtag i samme dåse, både til CEE 7/4 (almindelige runde stik) og IEC 60906-1 (Euro-netstik).

Du kan få stikdåser med og uden jord, og også med og uden afbryder. Du kan også få stikdåser til udendørsbrug, hvor selve stikkene er beskyttet af dæksler, så der ikke kommer vand i dem når de ikke er i brug.

Du kan også få stikdåser til rackmontering. Disse bruges som regel i kontormiljøer i serverrummet, hvor du kan forbinde switche, modemmer osv. til samme stikdåse.

Mange af de større el-skinner har viklede stikdåser, så der er bedre plads til stikkene og ledningerne.

De fleste af vores stikdåser kan fås i både hvid og sort.

Alle stikdåser over 6 udtag har samtidig huller til vægmontering.

Alle standard stikdåser er børnesikrede.