Strømforsyning

Strømforsyning

5 varer

Strømforsyning

Det hænder ind imellem at den strømforsyning, der fulgte med din enhed går i stykker, og det kan være en dyr fornøjelse at skulle få fat i en nøjagtigt magen til. Samtidig kan det også ske at du slet ikke kan få den model mere, hvis producenten ikke længere sælger lige den model. Så hvorfor ikke købe en multi-oplader i stedet for? Det er langt nemmere og billigere, og du får nøjagtigt den samme strøm fra en multi-oplader som du får fra den originale strømforsyning.

Multi-oplader til flere forskellige enheder

Du kan finde informationer om hvilken type oplader du skal vælge ved at kigge på den gamle strømforsyning, og så vælge en multi-oplader med samme spænding.

Vær opmærksom på at alle multi-opladere kører med 230 V indgang, men variere i både Volt, Watt og Ampere i udgangen. Det er meget vigtigt for din enheds videre funktion, at du ikke tilslutter for høj spænding til den og dermed risikerer at brænde den af.

Samtidig er det også vigtigt at vælge en multi-oplader med høj nok spænding, for ellers kan du opleve at opladeren ikke virker eller som et minimum lader meget langsomt.

Kontakt os hvis du er i tvivl

Er du i tvivl eller har du mistet din gamle strømforsyning, så kan du ringe eller skrive til os og få hjælp der, eller du kan lægge en besked på vores Facebook side.