Switch boks

Switch boks

Der er 1 produkt.
Viser 1 - 1 ud af 1 enhed

Her finder du vores udvalg lyd, video og computer switche. Hos kabel-manden.dk er vi altid på forkant med prisen og kvaliteten.

Saml flere enheder et sted med en switchboks

Med en switchboks kan du tilslutte flere computere, tastaturer, mus, joypads etc. til den samme skærm. Det er en absolut uundværlig enhed, når du ønsker at samle to eller flere signaler til én computer, en skærm eller lignende. Det kan for eksempel være når du sidder på kontoret med flere forskellige skærme, mens du samtidig er nødt til at bruge et separat tastatur til hver skærm.

Med en switchboks kan du sørge for, at du kun skal nøjes med et sæt tastatur og mus til begge skærme. Du kan altså betjene mere end én computer ad gangen, men kun med et sær tastatur og mus, hvilket absolut letter arbejdsbyrden. Det kan også være hvis du ønsker, at flere computere skal kunne tilgå den samme projektor eller hvis du ønsker at spille mod dine venner på flere spilkonsoller, men på samme skærm. Mulighederne er mange og der er ingen tvivl om, at en switchboks vil gøre livet lidt lettere.

Vælg den helt rigtige switchboks

Så hvor skal du starte? Og hvilke behov har du? Der findes mange forskellige typer switchbokse og det er ikke helt ligegyldigt hvilken en du vælger. Det er vigtigt at du finder den switchboks der passer lige netop til dit behov. Først og fremmest er der forskel på, hvor mange indgange switchboksen har. Her hos kabel-manden.dk har vi et udvalg af switchbokse med henholdsvis tre og fem porte. Inden du vælger din switchboks er det altså nødvendigt, at du gør det klart hvor mange enheder, der skal samles på en skærm. Uanset hvad, så kan en switchboks i hvert fald hjælpe dig til nemmere og hurtigere at samle flere enheder i et enkelt stik.