Vægbeslag fladskærm

Vægbeslag fladskærm

18 varer

Vægbeslag til dit fladskærms-TV – en pladsbesparende løsning

De færreste ønsker at undvære deres TV, og i dag fås fladskærms-TV’er i rigtig god kvalitet og til gode priser. Den øgede tilgængelighed betyder, at det er blevet mere almindeligt at anskaffe sig et stort fjernsyn. Det er dog ingen hemmelighed, at TV-skærme fylder meget, og at særligt de sokler, de står på, også kan optage unødig plads. Det kan også resultere i, at du måske er nødt til at placere dit TV et sted, hvor det egentlig ikke rigtig passer.

Med et vægbeslag til din fladskærm kan du nemt placere TV’et lige på den væg der passer dig, mens du kan spare en masse plads. Vægbeslaget giver dig ganske enkelt mulighed for blot at hænge fladskærmen på den væg du ønsker. Det er også en rigtig anvendelig løsning, hvis du ønsker en fladskærm i soveværelset eller i køkkenet. Du kan altså gøre indretningen smartere og mere minimalistisk med et vægbeslag til dit fladskærms-TV. Det er en simpel og diskret måde at sikre den optimale placering af dit TV og få det maksimale udbytte af underholdningen.

Find det vægbeslag, der passer til dit behov

Her hos kabel-manden.dk forhandler vi en lang række løsninger til ophæng af dit fladskærms-TV. Vi har vægbeslag i mange forskellige størrelser, til forskellige størrelser fladskærme og med forskellige funktioner, så du kan finde lige det vægbeslag, der passer til dit behov. Når du skal vælge det helt rette vægbeslag skal du først og fremmest vælge ud fra størrelsen på dit TV. Desuden skal du tænke på, om fladskærmen skal kunne drejes eller vippes for en bedre oplevelse. Vi har vægbeslag både med og uden ”arme”, udtræk og vippe-funktion, så du kan finde lige netop det beslag der passer til dig. Vægbeslagene fås i meget tynde, så TV’et kan hænge så tæt på væggen som muligt. De forskellige vægbeslag er nemt håndterbare og du behøver altså ikke være handyman for at kunne hænge dit TV op. Når du har valgt det helt rette vægbeslag, er det bare at vælge den helt rette placering, hænge TV’et op og nyde underholdningen.