VGA kabel

VGA kabel

27 varer

VGA Kabel

Mange ældre PC'ere, både bærbare og stationære, har skærmkort med VGA indgang. Det samme gælder mange ældre skærme, selv om du også kan få nyere skærme med VGA indgang endnu.

VGA kabel

For at forbinde en skærm med en pc med VGA indgang skal du bruge et VGA kabel. De findes i mange forskellige længder, lige fra 1 meter op til 25 meter.

VGA kabel med lyd

Du kan også få VGA kabler med lyd, hvor der er et ekstra lyd kabel inkluderet i kablet, som skal tilsluttes højtaler indgangen på skærmen og højtaler udgangen på lydkortet i pc'en.

VGA forlængerkabel

Desuden kan du få VGA forlængerkabler, hvis det VGA kabel, du har i forvejen, er for kort. En VGA forlænger kan være op til 15 meter lang.

Ældre standard

VGA er, som sagt, en ældre standard, der i dag stort set bliver erstattet af DVI eller HDMI kabler. VGA står for Video Graphics Array og er, i daglig tale, også synonym for den grundlæggende skærmopløsning på 640x480, som understøttes af stort set alle grafikkort i dag og er den opløsning computeren benytter indtil den enhedsspecifikke driver til grafikkortet er blevet indlæst.