VGA til HDMI convertere

VGA til HDMI convertere

2 varer

Her finder du vores udvalg i VGA til HDMI adaptere. Perfekt til at forbinde en ældre PC til en nyere HDMI skærm.

VGA til HDMI convertere gør det muligt at konvertere video- og lydsignaler fra VGA til HDMI

Med en VGA til HDMI Converter kan du for eksempel forbinde din PC til din TV-skærm eller projektor. Hvis du altså har en PC med VGA og en nyere skærm med HDMI indgang kan du med en VGA til HDMI Converter tilslutte og overføre både video- og lydsignaler til skærmen. På den måde kan du altså tilslutte ældre enheder og apparater til en nyere skærm. VGA er en forkortelse for Video Graphics Array, som betegner et standardformat. Det er en billedopløsning i hvad der svarer til 640 x 480 pixel. Med konverteringen til HDMI – en forkortelse for High Definition Multimedia Interface – bliver billedopløsningen helt op til 1920 x 1080 pixel, hvilket er en markant forbedring. Med konverteringen til HDMI følger altså et meget bedre billede- og lydkvalitet og dermed en bedre video- og lydoplevelse.

Du behøver ikke skifte din gamle PC ud

VGA til HDMI Converteren giver dig mulighed for at konvertere et VGA signal om til et HDMI signal – og det gøres til en overkommelig pris. Alt du skal bruge er denne VGA til HDMI Converter, et phonokabel og et HDMI kabel. Du behøver altså ikke skifte din gamle PC ud for at få en bedre lyd- og billedkvalitet. Billedet overføres via dit apparats VGA, mens lyden overføres via et phonokabel. Det vil sige, at det du skal gøre er:

  1. Tilslut din VGA til HDMI Converter mellem eksempelvis din PC og din fladskærm, og
  2. tilslut phonokablet mellem PC og VGA til HDMI Converteren. Afslutningsvis skal du
  3. tilslutte et HDMI kabel mellem VGA til HDMI Converteren og fladskærmen.

Her hos kabel-manden.dk har du naturligvis mulighed for at finde alle de nødvendige kabler i den højeste kvalitet og til de bedste priser.